Restaurant van de toekomst

Bij Good bank worden alle salades op locatie vertikaal gekweekt, er wordt 3 keer paar dag geoogst en dus is je salade supervers en smaakvol.

Zeker voor alle vegetariërs en veganisten, maar ook voor iedereen die lekker wil eten een echte aanrader.

 

Vertikale boerderij…ik had er al eens van gehoord toen mijn zoon voor zijn bachelor fictief een duurzaam, biologisch bedrijf moest bedenken en opzetten. Laaiend enthousiast was hij, en ik ook trouwens. 

Stomverbaasd was ik dan ook dat ik midden in Berlijn, aan de  Rosa Luxemburgstraße, dit restaurant tegen kwam. 

 

Als het lekker weer is kun je buiten op het terras zitten, zo niet dan zou ik wat afhalen en het ergens anders opeten. Binnen eet je namelijk aan een soort bar tegen een spiegelwand, wel functioneel maar minder gezellig, en in combinatie met het scherpe licht is voor dit sensitieve mensen wel een bom aan prikkels.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *