thetford guild puzzles

By admin

July is a month that is filled with various pagan holidays and celebrations. These celebrations are rooted in ancient traditions and beliefs, reflecting the importance of nature and the changing seasons. One of the most well-known pagan holidays in July is Lammas, which is celebrated on July 31st. Lammas, also known as Lughnasadh, marks the beginning of the harvest season. It is a time to give thanks for the bounty of the earth and to honor the god Lugh, who represents agriculture and the harvest. People often celebrate Lammas by baking and sharing bread, as a symbol of the harvest.



Magic Leap 2 Developer Pro

Magic Leap 2 is de nieuwste augmented reality headset van Magic Leap, met een futuristisch design in een compacte behuizing voor langdurig draagcomfort. Deze geavanceerde headset richt zich voornamelijk op zakelijke XR-toepassingen en is ontworpen om krachtige prestaties te leveren voor grootschalige bedrijfsoplossingen.

De Magic Leap 2 is uitgerust met een krachtige processor, waardoor zelfs de meest veeleisende taken zonder problemen kunnen worden uitgevoerd. In vergelijking met zijn voorganger, de Magic Leap 1 met een gezichtsveld van 50 graden, biedt de Magic Leap 2 een indrukwekkend gezichtsveld van 70 graden, wat een breder perspectief op de omgeving mogelijk maakt. Bovendien zijn de lenzen van de bril aanzienlijk verbeterd, wat resulteert in een hogere schermresolutie. De Magic Leap 2 is voorzien van verschillende sensoren waarmee diverse gegevens kunnen worden verzameld, waaronder nauwkeurige oogtracking met een ingebouwde oogtracker. Gebruikers kunnen de headset bedienen met handgebaren en zelfs volledig handsfree communiceren via spraakherkenning, waardoor de interactiemogelijkheden worden uitgebreid en meeslepende ervaringen worden versterkt.

Bij aankoop wordt de Magic Leap 2 geleverd met een controller en een externe stroombron. De headset is verbonden met deze stroombron via een discrete kabel, die gemakkelijk in een broekzak kan worden opgeborgen of aan de broek kan worden bevestigd, waardoor een naadloze en ononderbroken AR-ervaring wordt gegarandeerd.

Wat zijn de verschillen tussen de Magic Leap 2 Base Edition, Magic Leap 2 Developer Pro en Magic Leap 2 Enterprise Edition?

Als je een bestaande of ontwikkelde applicatie of software hebt, is de Magic Leap 2 Base Edition geschikt voor jou. Ondanks dat het de basisversie is, biedt deze AR-headset geavanceerde specificaties en innovatieve functies. Als je daarentegen bezig bent met het ontwikkelen van een op maat gemaakte augmented reality softwareoplossing, dan is de Magic Leap 2 Developer Pro-versie een betere keuze. Deze editie geeft toegang tot vroege zakelijke functies, unieke ontwikkelaarsupdates en Magic Leap-sjablonen. De Magic Leap 2 Enterprise Edition biedt dezelfde ontwikkelaarsfuncties als de Developer Pro, maar met een verlengde garantie van 2 jaar, inclusief gratis productreparatie of vervanging binnen 1-2 werkdagen.

Voor- en nadelen
  • De Magic Leap 2 biedt een gezichtsveld van 70 graden, wat breder is dan zijn voorganger, waardoor gebruikers een ruimere en meeslepende AR-ervaring hebben.
  • Dankzij de verbeterde lenzen biedt de Magic Leap 2 een hogere schermresolutie, wat resulteert in scherpere en gedetailleerdere beelden.
  • De headset is uitgerust met een krachtige processor, waardoor zelfs veeleisende taken zonder problemen kunnen worden uitgevoerd.
  • Gebruikers kunnen de headset bedienen met handgebaren en spraakherkenning, waardoor handsfree bediening en verbeterde interactie mogelijk zijn.
  • De headset vereist een externe stroombron, wat betekent dat gebruikers gebonden zijn aan een kabel, wat de mobiliteit kan beperken.
  • Hoewel de headset is ontworpen voor langdurig gebruik, kan het gewicht op het hoofd na verloop van tijd enig ongemak veroorzaken, afhankelijk van de gebruiker.
Wat zit er in de verpakking
  • 1 x Magic Leap 2 headset
  • 1 x Magic Leap 2 controller
  • 1 x Magic Leap 2 power source
  • 1 x Carrying case
  • 1 x Oplaadkabel
  • 1 x Handleiding

Wat is augmented reality; voor- en nadelen

De media houdt maar niet op over Augmented Reality, het zal de komende jaren enorm populair worden terwijl de meeste mensen nog geen idee hebben wat augmented reality eigenlijk betekent. Laten we eens nader bekijken; wat is augmented reality eigenlijk en wat je er nu al mee kunt bereiken en waarom het voor iedereen belangrijk zal worden, niet alleen voor hippe jongeren met technische kennis. Naast de voordelen van augmented reality bekijken we ook de nadelen van AR technologie, en de oplossingen waar grote bedrijven momenteel aan werken.

People often celebrate Lammas by baking and sharing bread, as a symbol of the harvest. Another pagan holiday in July is Litha, or the summer solstice, which occurs around June 21st. Litha is the longest day of the year and is celebrated as a time of abundance and growth.

Wat is Augmented Reality?

Augmented reality ofwel AR voegt een laag toe over de werkelijkheid. Dit kan een afbeelding zijn die over een videobeeld verschijnt op een smartphone scherm of tablet, dit kan ook een projectie zijn op een AR bril zoals de Google Glass. Afhankelijk van de technologie kunnen de virtuele objecten los in de ruimte zweven, of verankerd zijn via markers met een 2D of 3D weergave.

Wat is Virtual Reality?

In 2016 was virtual reality ofwel VR de grote trend, 2017 is het jaar van augmented reality. Bij VR draag je een headset of smartphone houder, je kijkt op één of meerdere beeldschermen voor een stereoscopisch 3D effect (bij sommige soorten content). Je waant je in een compleet andere realiteit, je ziet niets meer van de buitenwereld. Afhankelijk van de toegepaste technologie kun je om je as 360 graden ronddraaien, of zelfs vrij in de virtuele ruimte rondlopen.

Wat is Mixed Reality?

Net zoals bij AR zie je door een Mixed Reality of MR headset ook de omgeving, maar de toegevoegde beelden zijn meer overtuigend dan bij AR. Dit komt met name door de ruimtelijke positionering die (deels) ontbreekt bij AR toepassingen. De technologie is daarmee een stuk gecompliceerder, in praktijk zien we steeds vaker Augmented Reality toepassingen die Mixed Reality benaderen maar nog niet compleet aan alle voorwaarden kunnen voldoen.

De grote merken in AR ontwikkeling

Dit zijn momenteel de grootste organisaties die werken aan AR producten en diensten:

  • Google: De Google Glass uit 2013 werd niet de revolutie waar Google op gehoopt had, mede door het verkeerd inschatten van de markt. Nu komt Glass weer terug met een Enterprise editie voor de zakelijke markt en niet langer gericht op consumenten. Daarnaast is Tango van Google ook een heel interessante technologie op het gebied van MR, maar er zijn nog erg weinig toestellen die ermee overweg kunnen.
  • Apple: Tim Cook van Apple is terughoudend als het gaat om VR maar hij is helemaal enthousiast over AR. In 2017 werd ARKit gelanceerd, een ontwikkelplatform die het Apple developers veel eenvoudiger maakt augmented reality apps te maken. De iPhone zal een belangrijke rol spelen in hun AR strategie, hoewel er ook een op zichzelf staand bril in ontwikkeling zou zijn volgens geruchten.
  • Microsoft: Met de HoloLens richt Microsoft zich ook op de zakelijke markt, net als Google dus. Maar de HoloLens wil een volwaardige Mixed Reality ervaring bieden met een scanner die een ruimte compleet ruimtelijk kan vastleggen, om daarover vervolgens holografische beelden te projecteren.

Daarnaast zijn er nog een aantal nieuwe spelers zoals ODG die AR brillen maakt voor bedrijven, Meta 2 die een desktop vervanging wil bieden met een headset en Magic Leap die op basis van Lightfield technologie aan een eigen oplossing werkt. Facebook richt zich vooral nog op VR, terwijl ook Snapchat steeds meer AR toepassingen laat zien.

Voordelen van Augmented Reality

Het is eigenlijk niet eens meer de vraag OF we straks AR zullen gebruiken, maar WANNEER. Dit zijn een aantal voordelen die Augmented Reality zo bijzonder maken:

  • Je kunt extra informatie weergeven over een het live beeld van een camera of via een AR bril zoals verkeersinformatie, routeplanners etc.
  • Wanneer augmented reality wordt ingebouwd in een “slimme” bril heb je beide handen vrij om bijvoorbeeld werkzaamheden te verrichten. De software kan vaak ook gebaren herkennen waarmee hardware controllers overbodig zijn.
  • Omdat smartphones en tablets voorzien zijn van camera’s zijn er al enorm veel apparaten die gebruik kunnen maken van AR technologie. De drempel ligt daarmee erg laag.

Nadelen van Augmented Reality

AR is nog lang niet perfect, er zijn wel degelijk kanttekeningen te plaatsen bij AR technologie en toepassingen:

  • De tracking is nog lang niet altijd optimaal, er zijn vaak nog markers nodig en meer geavanceerde apparatuur is op dit moment erg duur.
  • De AR brillen zijn vaak te groot en lelijk om de hele dag te dragen.
  • Volwaardige MR plaatst objecten perfect in de ruimte, zelfs achter tafels en stoelen, AR wordt altijd op de voorgrond weergegeven.

AR voorbeelden en toepassingen

De apps stores staan vol met leuke augmented reality apps, van routeplanners tot schietspellen. Hier zijn enkele interessante toepassingen die een tipje van de sluier oplichten voor de toekomst van AR:

  • Snapchat World Lenses: Sinds het bedrijf achter Snapchat zich gewoon Snap noemt hebben ze het AR virus goed te pakken. Eerst met de Spectacles bril met ingebouwde videocamera, en wat later de World Lenses. Je kunt hiermee leuke, geanimeerde objecten in de realiteit plaatsen zoals bloeiende bloemen of regenbogen die glinsteren. Vergelijk het met virtuele stickers maar dan in 3D.
  • Pokémon GO: Dit is niet het eerste AR spel en zal ook niet het laatste zijn, qua populariteit staat dit smartphone spel wel op eenzame hoogte. Naast de augmented reality figuren is het ook een goed voorbeeld van GPS applicaties die AR content op specifieke locaties kan plaatsen.
  • Navigatie: Er zijn al enkele vliegvelden die gebruik maken van AR om de reizigers in de juiste richting te wijzen. Op het beeldscherm van de smartphone zie je de route voor je uitgestippeld zodat je weet waar de juiste gate zich bevindt.
  • Recreatie: Wanneer je houdt van hiking of gewoon wandelen kun je routes en kaarten downloaden met augmented reality navigatie waarbij je pijlen op het vasteland ziet, en namen en beschrijvingen van bijvoorbeeld de bergen om je heen. Verdwalen is niet meer mogelijk, tenzij de accu van je toestel leeg is natuurlijk.

Augmented reality staat nog in de kinderschoenen, maar vertoont het laatste jaar flinke groeistuipen. Hoewel niet iedereen op dit moment dagelijks gebruik zal maken van AR toepassingen, is het wel van belang de voortgang een beetje te volgen. AR, VR en MR zijn geen toekomst meer, het bestaat nu al, en het zal alleen maar beter worden.

6 BESTE Augmented Reality-brillen (januari 2024)

Augmented Reality-brillen zijn enorm trendy geworden en op verschillende gebieden zijn ze overgenomen. Uit statistieken blijkt dat eind 598 2020 miljoen AR-apparaten in gebruik waren. Artillery Intelligence voorspelde dat dit aantal in 1.73 zou stijgen tot 2024 miljard. Dit is een behoorlijk groot aantal in zo’n korte periode van vier jaar.

Met deze transparante lenzen kunt u uw pc's en smartphones onderweg gebruiken. Augmented reality-headsets hebben veel potentieel. Het projecteert levensechte omgevingshologrammen voor ogen met verbeterde digitale apparaten. Je kunt genieten van wuivende bomen in het park, kinderen die voetbal spelen, telefoongesprekken voeren en nog veel meer.

Er zijn veel Augmented Reality-brillen beschikbaar, en het kiezen ervan is lastig. Volgwing is een zorgvuldig geselecteerde lijst van de beste augmented reality-brillen met hun populaire functies, voor- en nadelen, belangrijkste statistieken en websitelinks.

Beste keuze

Best voor Games, fitness en entertainment.

1e loper

Best voor Productiviteit en nauwkeurigheid

2nd Runner

Best voor Ondernemingen en kleine bedrijven

Smart Glasses Resolutie (pixels) Gezichtsveld (graad) Vernieuwingssnelheid (Hz) Volgen en controleren Levensduur batterij (uur) Link
Oculus Zoektocht 2 1832x1920px per oog 100 90 Hz Hand volgen 2-3 uur Lees Meer
Microsoft HoloLens 2 2048 × 1080 per oog 52 120 Hz Oog- en handtracking 6 uur Lees Meer
Magische sprong 2 1536×1856 per oog
Renderresolutie: 1440×1760
70 120 Hz enkele 6DoF-controller 3.5 uur Lees Meer
Lenovo ThinkRealiteit A3 1080p per oog - - enkele 6DoF-controller 4 uur Lees Meer
Snapshows 3 1728 x 1728 px 105 (2D)
86 (3D)
- -GPS
-GLONASS
- Dieptewaarneming
Maak en synchroniseer tot 70 video's per volledige oplaadbeurt Lees Meer
EverySight Raptor Smart-glas 800 × 600 43 144 -GPS 8 uur Lees Meer

1) Oculus Quest 2

Best voor Games, fitness en entertainment.

Oculus Quest 2 is een volledig pakket dat ervaringen biedt zoals games, fitnessentertainment en nog veel meer. Met behulp van deze AR-bril kun je gemakkelijk bij een liveconcert zitten en er ten volle van genieten.

Je kunt ook plezier hebben met vrienden over de hele wereld, kantoorwerk afmaken, een game spelen en je favoriete programma bingewatchen. Bovendien zit je bij deze transparante lenzen niet in de knoop met draadjes, waardoor je deze slimme bril gewoon mee op pad neemt.

Het wordt geleverd met een geavanceerde processor en een display met maximale resolutie. De installatie voor mobiel is naadloos en eenvoudig. De geluidskwaliteit is niet te evenaren, omdat het geluid uit alle richtingen weergeeft met ingebouwde luidsprekers.

Kenmerken:

  • Deze AR-headset geeft 50% meer pixels dan het origineel.
  • Het is pc- en VR-compatibel.
  • De hoofdtelefoon is zeer licht van gewicht.
  • Verbazingwekkende geluidskwaliteit
  • Eenvoudige setup
👍 Voordelen 👎 Nadelen
De slimme bril van Oculus heeft een snellere en betere processor. De slimme bril van Oculus heeft een zeer kleine batterijduur van 2-3 uur.
Het biedt een zeer hoge weergave. Er is een Facebook-login nodig om het te kunnen gebruiken.
Het geeft de mogelijkheid om nieuwe titels en oude favorieten te ontdekken met achterwaartse compatibiliteit uit de uitgebreide bibliotheek.
Het biedt meeslepend entertainment en geeft de gebruikers de beste plaats in baanbrekende films.

Belangrijkste specificaties:

Merk: Meta-zoektocht
Connectiviteit: Qualcomm Snapdragon XR USB-C Bluetooth WiFi
Compatibel apparaat: Android 10
Volgen/controle: 6DOF inside-out tracking, 2 controllers met versnellingsmeters en gyroscopen Optioneel
Afmetingen / gewicht: 10.24 x 7.36 x 4.96 inch/506 g
Luidspreker type:3D-filmisch geluid
Lens Type: Maagdelijk
Geheugencapaciteit: 6GB
Batterijondersteuning: 2-3 uur
Camera: 4 ingebouwde camera's
Foto resolutie: 1832 x 1920 per oog
Prijs: $299
Garantie: 2 Years

2) Microsoft HoloLens 2

Best voor Productiviteit en nauwkeurigheid en zorgt voor realtime samenwerking.

Microsoft HoloLens 2 biedt bedrijfsoplossingen voor tal van bedrijven. Het is een handsfree headset om de efficiëntie van het personeel te verbeteren. Deze slimme bril zorgt voor productiviteit, nauwkeurigheid en realtime samenwerking, zelfs bij het hardste geluid. Het wordt geleverd met baanbrekende hardware, geavanceerde MR-technologie en AI om AR-lagen aan uw echte omgeving te geven. De golfgeleiders zijn gebaseerd op doorzichtige holografische lenzen.

Het heeft vier zichtbare lichten voor hoofdtracking en heeft eye-trackingkwaliteit. Het zorgt voor naadloze communicatie. HoloLens 2 draait op een Qualcomm Snapdragon-processor, een op maat gemaakte holografische verwerkingseenheid (HPU) van de tweede generatie. Met deze AR Smart-bril kunnen collega's in realtime verbinding makenwing ze tegelijkertijd aan een holografie te laten werken canvas.

Kenmerken:

  • HoloLens 2 is geoptimaliseerd voor 3D-posities.
  • Het geeft verbluffende beelden weer dankzij zijn geestesblowing lenzen.
  • De headset wordt geleverd met twee IR-camera's.
  • Het heeft een ingebouwde spraakopdracht en audio.
  • Deze AR-bril wordt geleverd met handtracking en spraakopdrachten.
  • De irisherkenning ondersteunt beveiliging op bedrijfsniveau.
  • Biedt functies zoals ruimtelijke mapping, 6DoF-tracking en MR.
  • Je kunt hem verbinden via Bluetooth, USB Type C en Wi-Fi.
  • Microsoft Intune maakt verplaatsing van apparaten op afstand mogelijk.
👍 Voordelen 👎 Nadelen
Microsoft HoloLens 2 reageert allo op handbewegingenwing gebruikers om hologrammen op natuurlijke wijze te verplaatsen. Het is vrij duur.
De eye-tracking-bewegingsfunctie helpt bij het begrijpen van de bedoeling van de gebruiker en verplaatst hologrammen in realtime naar de ogen. Het worstelt met occlusie vanwege zijn beperkte gezichtsveld.
Het biedt 200 bedrijfsklare MR-oplossingen van de Microsoft ecossysteem.
Het werkt gemakkelijk in gereguleerde omgevingen.

Belangrijkste specificaties:

Merk: Microsoft
Connectiviteit: Qualcomm Snapdragon 850-computerplatform
Compatibel apparaat: Holografische verwerkingseenheid (HPU)
Volgen/controle: Volledig gearticuleerd model met twee handen, directe manipulatie, met realtime tracking
Gewicht: 566g
Aantal microfoon: 5 kanalen
Lens Type: Doorzichtige holografische lenzen 2K 3:2, 1440×936
Geheugencapaciteit: 4 GB LPDDR4x-systeem-DRAM
Batterijondersteuning: 2-3 uur actief gebruik
Camera: 8 MP foto's, 1080p30 video
Foto resolutie: 2048×1080 (per oog)
Prijs: $3,500
Garantie: 2 jaar

3) Magische sprong 2

Best voor Bedrijven en eigenaren van kleine bedrijven.

Magic Leap 2 is een unieke optimale technologie en wordt geleverd in een volledig geüpgradede vorm. Dit apparaat lijkt veelbelovend omdat het de grenzen tussen VR en AR vervaagt. Het is bekend dat dit AR-apparaat het eerste is dat beweert een echte dimomgeving te hebben.

Het geweldige paar van deze headset maakt de hele kamer donkerder om je veel beter op de AR-effecten te kunnen concentreren. De headset is gericht op ondernemingen en niet op entertainment. Deze fantastische slimme bril is licht van gewicht. Ze zijn ergonomisch ontworpen om de moderne gezondheidszorg, defensie, productie en nog veel meer te ondersteunen.

Kenmerken:

  • De headset wordt geleverd met schuifregelaars die helpen bij het aanpassen van de dimintensiteit.
  • Het heeft twee eye-trackingcamera's per oog.
  • Er zijn geen externe basisstations nodig.
  • Het wordt aangesloten op een processor box.
  • Het kan de buitenwereld dimmen.
👍 Voordelen 👎 Nadelen
Het is zeer compact en klein van formaat. De doorzichtige headset kan de kleur zwart niet weergeven vanwege de dimfunctie.
Magische sprong 2 biedt een hoge resolutie.
Het gezichtsveld is groter.
Het is krachtiger dan ML1.

Belangrijkste specificaties:

Merk: magic Leap
Connectiviteit: AMD-gebaseerde processor
Volgen/controle: enkele 6DoF-controller
Accu: 3.5 uur
Lens Type Dimbare lens
Camera: 2 volgcamera's
Foto resolutie: 1536×1856 per oog
Renderresolutie: 1440 × 1760
Prijs: $ 2.295 vanaf prijs
Garantie: 1 jaar/beperkt

4) Lenovo ThinkRealiteit A3

Best voor het verhogen van de efficiëntie door het verminderen van fouten.

Lenovo ThinkReality A3 verhoogt de efficiëntie van uw werknemers en vermindert tegelijkertijd het aantal fouten. Het diverse Smart glas zorgt voor een veilige werkplek waar dan ook ter wereld. Dit helpt uw ​​team om in realtime samen te werken aan projecten. Bovendien beschermt het uw gegevens tegen nieuwsgierige blikken, omdat alleen u de informatie op uw virtuele monitoren kunt bekijken.

Dit beste slimme glas is zo comfortabel dat u het kunt aanpassen en aanpassen aan uw hoofdmaat. Deze apparaten zijn behoorlijk snel en super krachtig in hun prestaties.

Kenmerken:

  • Het draait op de Qualcomm Snapdragon XR1 CPU.
  • Het slimme glas heeft een IP54-classificatie en is bestand tegen waternevel en stof.
  • Het wordt geleverd met veel oren, hoorns en neusstukverlengingen waarmee gebruikers het aan hun hoofdgrootte kunnen aanpassen.
  • Het ondersteunt ook mogelijkheden voor het volgen van blikken en waas.
👍 Voordelen 👎 Nadelen
Het apparaat wordt geleverd met bevestigbare lenzen op sterkte. Het is niet compatibel met alle pc's.
Biedt veiligheidslenzen die voldoen aan de normen en maximale oogbescherming bieden. Er zijn externe computerapparaten nodig om verbinding te kunnen maken.
Gebruikers kunnen met vertrouwen werken omdat het uw gegevens beschermt tegen nieuwsgierige blikken.
Lenovo ThinkReality kan gebruikers helpen in realtime samen te werken.

Belangrijkste specificaties:

Merk: Lenovo
Connectiviteit: USB, WiFi, Bluetooth, Displayport 1.4
Compatibele apparaten Android en pc
Volgen/controle: 6DoF-tracking, spraak, object, beeldtracking
Aantal microfoon: 3 Microfoons
Luidspreker type: Geïntegreerde luidsprekers
Lens Type: ANSI-Z87.1
Geheugencapaciteit: 8 GB, tweekanaals
Camera: Twee fisheye-camera's, 8 MP RGB-camera, 1080p video
Foto resolutie: 1080p per oog
Prijs: $1,499
Garantie: 1 jaar/beperkt

5) Klikbril 3

Beste voor: Beleef je herinneringen opnieuw met 3D-effect op Snapchat.

Snap Spectacles 3 is bijgewerkt met de nieuwste AR-functies en voegt meer creativiteit toe in vergelijking met andere AR-brillen. Met deze slimme bril kunnen gebruikers hun wereld in 3D ervaren. Het is een tot nadenken stemmend en expressief apparaat.

Je kunt je ervaringen opnieuw beleven met 3D-effecten op Snapchat. De AR-headsets kunnen onderweg eenvoudig worden opgeladen. Het gemakkelijk shares foto's en video's naar uw telefoon zodat gebruikers eenvoudig de nieuwe reeks 3D-effecten van Snapchat kunnen transformeren en bewerken.

Kenmerken:

  • De flashopslag biedt plaats aan maximaal 1,200 3D-foto's en 100 3D-video's.
  • Hij wordt binnen 70 minuten opgeladen.
  • Deze slimme bril wordt geleverd met een schoonmaakdoekje, 3D-viewer en kabel.
  • Gebruikers kunnen de momenten ook opnieuw beleven terwijl ze hun vrienden uitnodigen YouTube vr.
👍 Voordelen 👎 Nadelen
Snap Spectacles synchroniseert draadloos video's en foto's. Als gebruikers deze slimme bril te lang dragen, kunnen ze zich ongemakkelijk voelen.
Het stelt gebruikers in staat om hun memorabele momenten overal op Snapchat te delen, af te drukken en te ontlasten als 3D-viewer. De dieptedetectiefilters moeten worden verbeterd.
Met Snap Spectacles hebben gebruikers geen Bluetooth-audio nodig vanwege de ingebouwde vier microfoons.

Belangrijkste specificaties:

Merk: Snappen
Connectiviteit: Bluetooth, WiFi
Compatibel apparaat: iOS en Android 6 of hoger
Volgen/controle: GPS, GLONASS, dieptedetectie
Afmetingen / gewicht: 7.2 x 3.8 x 3.8 inch/56.5 g
Aantal microfoon: Audio-array met vier microfoons
Lens Type: ANSI Z80.3-geclassificeerde lenzen, getint voor 100% UVA- en UVB-bescherming, lenscategorie 3 (hoge vermindering van schittering door de zon)
Geheugencapaciteit: 4 GB flash-opslag.
Waterbestendigheid: Spectacles 3 en de accessoires zijn niet waterbestendig.
Camera: 2 HD-camera's
Prijs: £330
Garantie: 1 jaar/beperkt

6) EverySight Raptor Smart-glas

Best voor Fietsers die willen genieten van de rit zonder afgeleid te worden

EverySight Raptor smart glass is ontworpen voor fietsen. Het projecteert een verborgen AR-informatielaag tijdens het fietsen. Hierdoor kunnen ze genieten van de rit zonder afgeleid te worden.

Deze slimme bril biedt maximale veiligheid omdat hij realtime informatie voor de rijders toont, waardoor ze de weg in de gaten kunnen houden. Het is een nichespecifiek product dat alleen geschikt is voor fietsers. Het helpt de training van de renners bij te houden en laat hen weten of ze het doel hebben bereikt tijdens de door hen gekozen intervallen.

Kenmerken:

  • De gepatenteerde BEAM-technologie van EverySight geeft gebruikers een AR-ervaring.
  • Het apparaat heeft een micro-USB-poort die snelle gegevensoverdracht en opladen ondersteunt.
  • Hij heeft een verlengde batterij, zodat je er langer van kunt genieten als hij volledig is opgeladen.
👍 Voordelen 👎 Nadelen
EverySight maakt realtime-informatie van rijders mogelijk terwijl ze de weg in de gaten houden. De slimme bril van Raptor is duur.
Deze camera aan de voorkant van AR-glas legt alle ervaringen vast, waardoor gebruikers het moment opnieuw kunnen beleven met realtime statistieken. Met deze transparante lenzen kunnen gebruikers hun favoriete helm niet dragen vanwege de beperkte helmcompatibiliteit.
Het display is zelfs bij het helderste daglicht zichtbaar.
Voor lenzen op sterkte kunnen gebruikers RX-monturen krijgen.

Belangrijkste specificaties:

Merk: Elke aanblik
Connectiviteit: ANT+, Bluetooth, Wi-Fi
Compatibel apparaat: iOS versie 10 en hoger of Android versie 4.4 en hoger
Volgen/controle: GPS en GLONASS
Aantal microfoons: 2 Microfoons
Luidspreker type: Interne luidsprekers
Lens Type Lens op sterkte
Geheugencapaciteit: 32 GB en 16 GB
Batterijondersteuning: 8 uur
Waterbestendigheid: ja
Camera: POV HD-camera
Prijs: $599
Garantie: Beperkt

Thetford guild puzzles

It is a day to honor the sun and the power of life and light. Many pagan rituals and traditions focus on the elements of fire and water, such as bonfires and water rituals, to celebrate and harness the energy of the summer solstice. Additionally, there are various pagan celebrations that honor specific deities in July. For example, on July 15th, the ancient Roman goddess Diana is honored during the festival of Diana Nemorensis. Diana is associated with the moon, nature, and hunting, and her festival involves outdoor rituals and offerings to honor her. Overall, pagan holidays in July provide an opportunity for individuals to connect with nature, honor deities, and celebrate the changing seasons. These celebrations are rich in symbolism and tradition, often involving rituals, feasts, and gatherings with the pagan community. Whether it is Lammas, Litha, or a specific deity festival, July is a time for pagans to come together and celebrate their beliefs and the magic of the natural world..

Reviews for "thetford guild puzzles"


Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home/default/EN-magic-CATALOG2/data/templates/templ04.txt on line 198

thetford guild puzzles

thetford guild puzzles